Maalaamme niin uuden kuin vanhankin kotisi kohteeseen sopivilla maaleilla ja tavoilla. Nuhjuiset ja vanhat ovet, portaikot, ikkunat sekä kaapit tulevat kuin uusiksi kun ne saavat tuoreen värin. Ehjä maalipinta estää kosteutta tunkeutumasta puuhun tai lastulevyyn ja pitää pinnan siistinä. Kun maalaus tehdään asiakkaan kotona, on työ kotitalousvähennyskelpoinen.

Me maalaamme huonekalusi kotiisi sopiviksi. Uudempien huonekalujen maalauksessa saa käyttää mielikuvitusta ja rohkeita värejä, näin ehkä tylsästäkin huonekalusta saadaan kotisi ilopilkku. Miten olisi vanhennuskäsittely tai eläinkuosi?

Olemme suunnitelleet joitakin valmiita kuviointeja. Mallimme ovat ainutlaatuisia desing-ornametteja, jotka hurmaavat pirteydellään ja tyylikkyydellään. Kuvioinnin värisävyt voit valita mieltymyksiesi mukaan. Voimme myös yhdessä suunnitella kotiisi sopivan uniikin mallin. Kuviogalleriassa on esimerkkejä töistä ja hinnoista.

Tuo kaikki vanhat huonekalusi samalla kertaa kunnostettaviksi. Me suunnittelemme niistä esteettisen ja harmoonisen kokonaisuuden!

REFERENSSIT

 

Ovi

Maalaus

Seitsemäs Huone Oy, Hommanäsintie 375, Sipoo, puh. 050-546 9090