Teemme pintaremontteja ja maalaamme seinäsi haluamallasi tavalla. Tarjolla on useita erilaisia pintakäsittelyvaihtoehtoja ja -kuviointeja.

Poistamme vanhat tapetit, teemme tarvittavat pohjatyöt kuten seinien tasoitukset ja saumanauhauksen sekä maalaamme seinäsi ja kattosi. Usein myös listat ja kalusteet tarvitsevat uutta pintaa. Tiedämme mitä maalia tulee käyttää kulloiseen kohteeseen.

Remonttitöiden hinta on 38 €/h + alv 24% = 47,12 €/h. Viikonloppuna ja pyhäpäivinä tehtävän työn hinta on 40€/h + alv. Alle 6 h kestävästä työstä veloitetaan myös matkaan menevä aika.

Erikoisalaamme ovat väriseinät. Olemme vuosien kokemuksella kehittäneet erilaisia pintastruktuureja ja pintakäsittelyvaihtoehtoja, joilla tiloista tehdään mielenkiintoisia ja persoonallisia. Tietyillä väreillä ja pinnoilla voidaan tilaan tuoda pirteyttä, valoisuutta, rauhallisuutta tai kotoisuutta. Vaihtoehtoja on monia ja autamme niiden valitsemisessa. Kaunis seinä on kuin taidemaalaus. Voimme myös maalata kuvia, boordeja tai mukailuja, kuten ootrausta ja marmorointia. Jos et uskalla maalauttaa seiniäsi niin voimme tehdä maalauksen kankaalle tauluksi.

Värillisen seinän maalaaminen ei ole sen kalliimpaa kuin valkoisenkaan seinän. Teemme maalausta normaaliin 47,12 €/h hintaan. Pyydä tarjousta! Kaikki kotona tehtävät maalaustyöt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Saat siis 45 % verovähennyksen, katso lisätietoja.

Pistäydy remonttigalleriassa tutustumassa muihin maalaamiimme erikoisseiniin.

Voimme maalata kuvioinnit myös tauluksi. Katso kuvia maalaamistamme sisustustauluista. Toteutamme teoksen toivettesi pohjalta, joten voit tilata haluamasi kokoisen ja värisen työn. Taulujen hinnat ovat 200-400€/kpl. Pistäydy taulugalleriassa.

 

MAALAAMME JULKISET TILAT

Maalaamme myös julkisia tiloja kuten toimistoja, liikkeitä, ravintoloita ja taloyhtiöiden rappukäytäviä.Toimimme yhteistyössä isännöitsijöiden, sisustussuunnittelijoiden ja -arkkitehtien kanssa. Maalaamme seinät ja huonekalut kokonaisuuteen sopiviksi suunnitelmien mukaan.

Seitsemäs Huone tekee yhteistyötä puutaiteilija Ilona Ristan kanssa. Julkisiin tiloihin sopiva IR Touch -täyspuisella paneelilla on mahdollisuus peittää koko seinä ja luoda tilaan miellyttävä akustiikka ja lämmin tunnelma. Ilonalta saa myös uniikkeja taideteoksia. Seitsemäs Huone tekee paneelien pintakäsittelyn. Katso lisää

 

REFERENSSIT

Remontti

Remontti

Seitsemäs Huone Oy, Hommanäsintie 375, Sipoo, puh. 050-546 9090