SEITSEMÄS HUONE

Huonekalujen entisöinti- ja remontointiliike

Hommanäsintie 375
04170 Paippinen

Puh. 050 - 546 9090
Sähköposti: myynti (ät) seitsemashuone.fi

Katso -> AJO-OHJE

KULJETUKSET

Huonekalun kuljetus maksaa 40 € suuntaansa, kun se mahtuu pakettiautoomme, jonka mitat ovat:
- korkeus 125 cm
- leveys 130 cm
- pituus 280 cm

Kuljetukseen ei sisälly kuljettajan lisäksi muita kantajia. Ylimääräisen kantajan hinta on 50 €/h.

KÄDENTAITAJAT

Seitsemäs Huone tekee huonekalujen entisöintiä ja maalausta sekä pintaremontteja yksityisiin ja julkisiin tiloihin. Yrityksen on perustanut vuonna 2001 maalariartesaani Suvi Höglund. Hän on kirjoittanut kirjat Korjaa ja entisöi huonekaluja (Otava 2008) ja Tee itse sisustustaulut (Gummerus 2010). Suvi toimii tällä hetkellä myös maalausalan opettaja Vantaa ammattiopisto Variassa.

Seitsemättä Huonetta luotsaa pintakäsittelijä Karoliina Collin. Hän vastaa puheluusi, tekee työsuunnitelmat ja tarjoukset sekä sopii kanssasi aikataulut. Maalausalan artesaanit Wilma Tarima ja Aranya Wangtermklang ovat maalausalan moniosaajia. Tältä porukalta onnistuu tavalliset pintaremontit, tapetoinnit, koristemaalaukset, huonekalujen entisöinti, ruiskumaalaus, ootraus ja marmorointi sekä kultaus- ja kipsityöt. Minna Valve on toistaiseksi äitiyslomalla.

SEITSEMÄNNEN HUONEEN IDEA

Mikä on Seitsemäs Huone?

Nimemme pohjautuu ikivanhaan kiinalaiseen Feng Shui -sisustusoppiin. Opin mukaan Bagua on kartta energian liikkumisesta tarkoin määrätyssä tilassa. Jokaisella Baguan yhdeksästä alueesta eli "huoneesta" on omat ominaisuutensa. Seitsemäs huone edustaa mielikuvitusta ja luovuutta.

SEITSEMÄNNEN HUONEEN PERUSPERIAATTEET

EKOLOGISUUS

Aina ei tarvitse ostaa uutta. Vanhoista huonokuntoisista huonekaluista saadaan korjaamalla käyttökelpoisia ja maalaamalla erittäin hyvännäköisiä.

Älä siis heitä kaatopaikalle vanhoja puisia huonekalujasi, koska uusiokäytössä säästyvät niin luonto kuin rahatkin! Seitsemännen Huoneen ensimmäinen perusperiaate onkin ekologisuus.

YKSILÖLLISYYS

Jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja siksi myös ympäristön tulee tukea luovuutta ja yksilöllisyyttä. Me kunnioitamme asiakkaamme persoonallisuutta ja ajatuksia ja autamme luomaan näköisesi kodin. Sen tähden yksilöllisyys on toinen toimintaperiaatteemme.

ESTEETTISYYS

Kauniissa ympäristössä on mukava olla. Kodissasi vietät paljon aikaa ja rentoudut ja siksi sen on oltava paikka, jossa todella viihdyt!

Ikivanha kiinalainen Feng Shui -ideologia opettaa: "Feng Shui lähtee siitä, että ympäristössä kaikki sisustuksen pienimmästä yksityiskohdasta alkaen joko edistää pyrkimyksiämme tai toimii niitä vastaan."

"Jos heräät aamulla väsyneenä ja kireänä, katsopas kotiasi! Onko se sellainen paikka, jossa viihdyt ja rentoudut? Jos ei, niin asialle on tehtävä jotain. Joskus pelkkä siivoaminen auttaa, mutta välillä on ryhdyttävä tositoimiin. Kuluneet ja rähjäisennäköiset huonekalut kannattaa korjauttaa. Samalla tehdään kodistasi kaunis ja toimiva!"

Esteettisyys on kolmas Seitsemännen Huoneen perusperiaatteista.

Täytä asiakaspalautelomake!

Yhteistyökumppanimme:

Verhoomo Vanhan Viehätys
Vanha Yhdystie 10 C
04430 Järvenpää
Puh. 040 5304386

 

Suvi työn touhussa
Suvi Höglund

 


Karoliina Collin

 

Suvi työn touhussa
Wilma Tarima

 

Suvi työn touhussa
Aranya Wangtermklang

 

Suvi työn touhussa
Minna Valve

Seitsemäs Huone Oy, Hommanäsintie 375, Sipoo, puh. 050-546 9090