Seinillesi väriä − teetä pintaremontti kanssamme

Seitsemäs Huone tekee laadukkaasti toteutetut pintaremontit ja maalaa seinäsi haluamallasi tavalla. Tarjolla on useita erilaisia pintakäsittelyvaihtoehtoja ja -kuviointeja.

Poistamme vanhat tapetit, teemme tarvittavat pohjatyöt kuten seinien tasoitukset ja saumanauhauksen sekä maalaamme seinäsi ja kattosi. Usein myös listat ja kalusteet tarvitsevat uutta pintaa. Tiedämme mitä maalia tulee käyttää kulloiseen kohteeseen. Pintaremontti voidaan aina räätälöidä täysin toiveidesi mukaisesti.

Erikoisalaamme ovat väriseinät. Olemme vuosien kokemuksella kehittäneet erilaisia pintastruktuureja ja pintakäsittelyvaihtoehtoja, joilla tiloista tehdään mielenkiintoisia ja persoonallisia. Tietyillä väreillä ja pinnoilla voidaan tilaan tuoda pirteyttä, valoisuutta, rauhallisuutta tai kotoisuutta. Vaihtoehtoja on monia ja autamme niiden valitsemisessa. Kaunis seinä on kuin taidemaalaus. Voimme myös maalata kuvia, boordeja tai mukailuja, kuten ootrausta ja marmorointia. Jos et uskalla maalauttaa seiniäsi niin voimme tehdä maalauksen kankaalle tauluksi.

Pistäydy galleriassamme tutustumassa kättemme jälkeen. Kurkkaa myös referenssit!

Maalaamme myös julkiset tilat

Maalaamme myös julkisia tiloja kuten toimistoja, liikkeitä, ravintoloita ja taloyhtiöiden rappukäytäviä.Toimimme yhteistyössä isännöitsijöiden, sisustussuunnittelijoiden ja -arkkitehtien kanssa. Maalaamme seinät ja huonekalut kokonaisuuteen sopiviksi suunnitelmien mukaan.

Yhteistyö puutaiteilija Ilona Ristan kanssa

Seitsemäs Huone tekee yhteistyötä puutaiteilija Ilona Ristan kanssa. Julkisiin tiloihin sopiva IR Touch -täyspuisella paneelilla on mahdollisuus peittää koko seinä ja luoda tilaan miellyttävä akustiikka ja lämmin tunnelma. Ilonalta saa myös uniikkeja taideteoksia. Seitsemäs Huone tekee paneelien pintakäsittelyn.

Meiltä myös sisustustaulut

Voimme maalata kuvioinnit myös tauluksi. Katso kuvia maalaamistamme sisustustauluista. Toteutamme teoksen toiveittesi pohjalta, joten voit tilata haluamasi kokoisen ja värisen työn. Taulujen hinnat ovat 200–400€/kpl. Katso lisää galleriasta!

Seitsemäs Huone Oy | Halmetie 7 H6 | 00730 Helsinki | 050 546 9090 | myynti@seitsemashuone.fi