Seitsemäs Huone ­­

Seitsemäs Huone on entisöinti/maalausliike, joka tekee porraskäytäväkunnostuksia ja maalausta sekä pintaremontteja yksityisiin ja julkisiin tiloihin. Huonekalujen entisöinti ja maalaustyöt sovittaessa sesonkien ulkopuolella.

Yrityksen on perustanut vuonna 2001 maalariartesaani Suvi Höglund. Hän on kirjoittanut kirjat Korjaa ja entisöi huonekaluja (Otava 2008) ja Tee itse sisustustaulut (Gummerus 2010). Suvi toimii tällä hetkellä maalausalan opettaja Vantaa ammattiopisto Variassa.

Seitsemättä Huonetta luotsaa yrittäjänä ja toimitusjohtajana Karoliina Collin.

Minna, Wilma, Annika, Anja, Jussi ja Iina ovat maalausalan moniosaajia. Tältä porukalta onnistuu tavalliset pintaremontit, tasoitetyöt, tapetoinnit, koristemaalaukset, huonekalujen entisöinti, ruiskumaalaus, emalimaalaus, ootraus ja marmorointi sekä kultaus- ja kipsityöt. Interiöörikonservaattoriksi valmistuneelta Iinalta myös alkuperäisväritutkimukset ja konservointityöt.


Seitsemännen Huoneen idea

Mikä on Seitsemäs Huone?

Nimemme pohjautuu ikivanhaan kiinalaiseen Feng Shui -sisustusoppiin. Opin mukaan Bagua on kartta energian liikkumisesta tarkoin määrätyssä tilassa. Jokaisella Baguan yhdeksästä alueesta eli "huoneesta" on omat ominaisuutensa. Seitsemäs huone edustaa mielikuvitusta ja luovuutta.

Seitsemännen Huoneen perusperiaatteet

Ekologisuus

Aina ei tarvitse ostaa uutta. Vanhoista huonokuntoisista huonekaluista saadaan korjaamalla käyttökelpoisia ja maalaamalla erittäin hyvännäköisiä. Älä siis heitä kaatopaikalle vanhoja puisia huonekalujasi, koska uusiokäytössä säästyvät niin luonto kuin rahatkin! Seitsemännen Huoneen ensimmäinen perusperiaate onkin ekologisuus.

Yksilöllisyys

Jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja siksi myös ympäristön tulee tukea luovuutta ja yksilöllisyyttä. Me kunnioitamme asiakkaamme persoonallisuutta ja ajatuksia ja autamme luomaan näköisesi kodin. Sen tähden yksilöllisyys on toinen toimintaperiaatteemme.

Esteettisyys

Kauniissa ympäristössä on mukava olla. Kodissasi vietät paljon aikaa ja rentoudut ja siksi sen on oltava paikka, jossa todella viihdyt! Esteettisyys on kolmas Seitsemännen Huoneen perusperiaatteista.

Ikivanha kiinalainen Feng Shui -ideologia opettaa: "Feng Shui lähtee siitä, että ympäristössä kaikki sisustuksen pienimmästä yksityiskohdasta alkaen joko edistää pyrkimyksiämme tai toimii niitä vastaan."

Jos heräät aamulla väsyneenä ja kireänä, katsopas kotiasi! Onko se sellainen paikka, jossa viihdyt ja rentoudut? Jos ei, niin asialle on tehtävä jotain. Joskus pelkkä siivoaminen auttaa, mutta välillä on ryhdyttävä tositoimiin. Kuluneet ja rähjäisennäköiset huonekalut kannattaa korjauttaa. Samalla tehdään kodistasi kaunis ja toimiva!

Yhteistyökumppanimme:

Verhoomo Vanhan Viehätys
Vanha Yhdystie 10 C
04430 Järvenpää

Puh. 040 530 4386

Suvi Höglund

Karoliina Collin

Karoliina Collin

Wilma Tarima

Wilma

Minna Valve

Minna

Anja

Annika

Jussi

Iina

Seitsemäs Huone Oy | Hommanäsintie 375 | 04170 PAIPPINEN | 050 546 9090 | myynti@seitsemashuone.fi