Seitsemäs Huone ­­

Seitsemäs Huone on entisöinti/maalausliike, joka tekee porraskäytäväkunnostuksia ja maalausta sekä pintaremontteja yksityisiin ja julkisiin tiloihin. Huonekalujen entisöinti ja maalaustyöt sovittaessa sesonkien ulkopuolella.

 

Seitsemännen Huoneen idea

Mikä on Seitsemäs Huone?

Nimemme pohjautuu ikivanhaan kiinalaiseen Feng Shui -sisustusoppiin. Opin mukaan Bagua on kartta energian liikkumisesta tarkoin määrätyssä tilassa. Jokaisella Baguan yhdeksästä alueesta eli "huoneesta" on omat ominaisuutensa. Seitsemäs huone edustaa mielikuvitusta ja luovuutta.

Ikivanha kiinalainen Feng Shui -ideologia opettaa: "Feng Shui lähtee siitä, että ympäristössä kaikki sisustuksen pienimmästä yksityiskohdasta alkaen joko edistää pyrkimyksiämme tai toimii niitä vastaan."

Jos heräät aamulla väsyneenä ja kireänä, katsopas kotiasi! Onko se sellainen paikka, jossa viihdyt ja rentoudut? Jos ei, niin asialle on tehtävä jotain. Joskus pelkkä siivoaminen auttaa, mutta välillä on ryhdyttävä tositoimiin. Kuluneet ja rähjäisennäköiset huonekalut kannattaa korjauttaa. Samalla tehdään kodistasi kaunis ja toimiva!

Yhteistyökumppanimme:

Verhoomo Vanhan Viehätys
Vanha Yhdystie 10 C
04430 Järvenpää

Puh. 040 530 4386

Karoliina Collin

Karoliina Collin

Wilma Tarima Minna Valve

Minna

Seitsemäs Huone Oy | Halmetie 7 H6 |00730 Helsinki | 050 546 9090 | myynti@seitsemashuone.fi