Seitsemäs Huone mediassa

Seitsemäs Huone on saanut mukavasti näkyvyyttä erilaisissa medioissa vuosien varrella. Klikkaa alta sinua kiinnostavaa mediaa, niin pääset lukemaan julkaisuista tarkemmin.

Radio

Vanhat tavarat -teemailta Yle Radio Suomessa tiistaina 26.1. klo 18–20. Kontaktilähetyksessä pohditaan ihmisen suhdetta vanhoihin tavaroihin ja vastataan kuuntelijoiden kysymyksiin. Studiossa museoamanuenssi Matti Nieminen, huonekaluentisöijä Suvi Höglund, keräilijä Laura Susi ja epookkiin erikoistunut Pekka Rautio Ylen tarpeistosta. Toimittajina Minna Korhonen ja Jaana Selin.

Takaisin ylös.

Artikkelit

Vantaan sanomat 4.-5.10.2014
Tartu rohkeasti pensseliin, kotituunaaja

Ilta-Sanomat 7.10.2010
"Oma elämä tauluksi"

Takaisin ylös.

Tapahtumat

KEVÄT KÄDENTAITO 2012

Helsingin Messukeskus 27.–29.4.2012

Osastolla 7f58 Seitsemäs Huone Oy esitteli ikkunoiden entisöintiä perinteisin menetelmin ja neuvoi huonekalujen entisöinnissä. Messuvierailijat saivat kysyä neuvoa omien huonekalujensa kunnostamista. Verhoomo Vanhan Viehätys teki huonekalujen verhoilua ja esitteli kangasuutuuksia.

Takaisin ylös.

TV

HUOMENTA SUOMI

Huomenta Suomi 3.9.2010: "Sisustustaulu omin sormin"

Takaisin ylös.

Lehdistötiedotteet

LEHDISTÖTIEDOTE 27.2.2007

Seitsemäs Huone on muuttanut pois Arabiasta

Seitsemäs Huone on lopettanut toimintansa Intiankadun toimipisteessä 27.2.2007. Yritys jatkaa toimintaansa toisella työhuoneellaan Sipoossa, Paippisissa. Tiloissa on puuntyöstölaitteet, joten puuseppämme Aila Pulkkinen pystyy valmistamaan tilauksesta myös kalusteita. Muuten yrityksen toiminta jatkuu normaalina. Teemme huonekalujen entisöintiä, kalustemaalauksia ja pintaremontteja.

Palvelun parantamiseksi Seitsemäs Huone tarjoaa pääkaupunkiseudun asiakkaille ilmaisen kuljetuspalvelun. Kuljetus on maksuton vain jos huonekalut mahtuvat firman pakettiautoon (Toyota Hiace) ja jos asiakas pystyy olemaan kantoapuna.

Seitsemännen Huoneen vanha lankapuhelin on poistunut käytöstä. Yrityksen puhelinnumero on nyt 050 546 9090.

Intiankadulla ollut Verhoomo Resorit on muuttanut osoitteeseen Hakaniemenranta 30 b. www.verhoomoresorit.fi

Sisustusomepelimo Tip & Täp on lopettanut toimintansa.

Poismuuton syynä oli kohtuuttomasti kohonnut vuokra. Ravintola Oljenkorren omistaja osti tilat syksyllä ja päätti nostaa kaikkien vuokraa. Valitettavasti meillä käsityöläisillä ei ollut varaa maksaa niin suurta vuokraa, joten jouduimme irtisanomaan vuokrasopimuksen.

Kiitämme Arabianrannan, Kumpulan ja Toukolan mukavia ihmisiä jotka löysivät tiensä asiakkaiksemme!

Takaisin ylös.

Seitsemäs Huone Oy | Halmetie 7 H6 | 00730 Helsinki | 050 546 9090 | myynti@seitsemashuone.fi